Hanketoimijat

Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki toimii hankkeen pääkoordinaattorina.

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa voi opiskella seitsemääntoista eri perustutkintoon, minkä lisäksi voi suorittaa erilaisia lyhytkursseja, tutkinnonosia, oppi- ja koulutussopimusta sekä paljon muuta.

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on aluetta palveleva Uudenmaan ammattikorkeakoulu, jossa opiskelu perustuu aitoihin työelämäprojekteihin. Laurean strategisena tavoitteena on toimia siellä, missä osaamista tarvitaan.

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari auttaa asiakkaitaan eteenpäin vaikuttamisen, verkoston ja koulutuksen keinoin.

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos tekee soveltavaa taloustieteellistä tutkimusta Suomen kannalta tärkeistä kysymyksistä.

Labore

Laitoksessa tehdään taloustieteellistä tutkimusta ja laaditaan suhdanne-ennusteita. 

Finnair Cargo Oy

Finnair Cargo Oy on rahtikapasiteettia myyvä Finnairin tytäryhtiö. Se on Baltian ja Pohjoismaiden suurin rahtiyritys.

InfoCare Oy

”Aina toimivaa IT-palvelua” – InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. 

ISS Palvelut Oy

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka tuottaa henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille.

Solteq Oyj

Solteq Oyj on pohjoismainen ohjelmistokonserni, joka toimittaa IT-palveluita ja ohjelmistoratkaisuja tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille.