Tapahtumat

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa järjestettävät maksuttomat tapahtumat käsittelevät työelämään ja osaamisen kehittämiseen liittyviä aiheita. Tapahtumat järjestetään tapauskohtaisesti joko livenä tai verkossa. Jotta kaikissa live-tapahtumissa olisi kaikilla hyvä olla, otetaan tapahtumissa huomioon sen hetkiset kokoontumisrajoitukset sekä suositukset. Tule mukaan!


Kasvudiili 3 Launch event – askelmerkit teknologiseen kehitykseen
10.2.2021 klo 9.00-11.00

Mitä teknologinen muutos voi tarkoittaa yrityksessänne ja miten siihen voidaan valmistautua?

Kasvudiili 3:n aloitustilaisuudessa puhujana on futuristi Perttu Pölönen. Hän innostaa ja inspiroi kohti muutosta – mikä on teknologisen murroksen merkitys työelämälle. Lisäksi hankkeen asiantuntija Erkki Räsänen tuo käytännönläheisiä näkemyksiä teknologian vaikutuksista yritystoimintaan.

Tule mukaan ja ota askeleet kohti teknologista muutosta!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Experience event – kasvudiili 2 tulokset ja opit 17.3.2021

Kasvuklinikka – Sanoista tekoihin! Yritysten investointitarinat kasvuun ja kehitykseen 28.4.2021

Tapahtuma inspiroi teknologisen kasvuloikan mahdollisuuksista, motivoi pääpuhuja Taneli Tikan digitalisaatio- ja robotisaatioaiheista ja antaa mahdollisuuden benchmarkata muiden yritysten kokemuksia läpiviedyistä kasvuloikista ja osaamisen kehittämisen prosesseista.

Kasvuklinikka on tarkoitettu hankkeen kohderyhmäyrityksille. Kasvuklinikan tavoitteena on kannustaa teknologiseen muutokseen ja innostaa yritysjohtoa, esimiehiä ja työntekijöitä uudistamaan osaamista ja oppimaan uutta. Osallistuminen kasvuklinikalle on yrityksille myös loistava mahdollisuus verkostoitua.


TULOSSA: Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat -podcast

Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat on noin kymmenen podcastin sarja, jossa murretaan osaamisen kehittämiseen liittyviä myyttejä työssäkäyvän aikuisoppijan ja työnantajan näkökulmista.

Podcasteissa nostetaan esiin oppimiseen liittyvät luurangot kaapeista ja ruoditaan niitä rehellisesti. Podcastin tekijäjoukko on hankkeen asiantuntijoita ja heidän kutsumiaan vieraita. Podcasteissa käsitellään mm. seuraavia aiheita: Onko oppimisen elinkautinen osuvampi termi jatkuvalle oppimiselle työelämässä? Voiko työntekijöiden kouluttaminen olla työnantajalle riski? Lasketaanko koulutukseksi vain tutkinto ja onko oppiminen aina tylsää istumista?

Kevään kymmenessä podcast-jaksossa murretaan seuraavat myytit:

  • Ei työnteon ohella ole aikaa opiskella
  • Koulutus on vain kustannus: kuka maksaa ja kuka hyötyy – jatkuvan oppimisen vastuu ja valta
  • Vanhempana ei enää kannata kehittää osaamista
  • Koulutus on pitkäkestoista ja johdettava tutkintoon
  • Oppiminen on formaalia
  • Koulutus ei takaa työtä 
  • Ammattiosaaminen on työntekijän tärkein ominaisuus
  • Koulutuksen tulokset eivät näy heti
  • Yksi johtamistyyli tepsii koko henkilöstöön – karjumalla paras?
  • Digitalisaatio hävittää työpaikkoja

Menneet tapahtumat

Katso tapahtumakalenterista menneet tilaisuudet