Tapahtumat

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa järjestettävät maksuttomat tapahtumat käsittelevät työelämään ja osaamisen kehittämiseen liittyviä aiheita. Tapahtumat järjestetään tapauskohtaisesti joko livenä tai verkossa. Jotta kaikissa live-tapahtumissa olisi kaikilla hyvä olla, otetaan tapahtumissa huomioon sen hetkiset kokoontumisrajoitukset sekä suositukset. Tule mukaan!


Verkkoaamukahvit

Resilienssi muutoksessa elämisen tukena
22.10.2020 klo 9.00-9.30

Tämän aamukahvitilaisuuden aikana pääset pohtimaan, mitä resilienssikyvyllä tarkoitetaan ja miten sitä voidaan kehittää niin työssä kuin sen ulkopuolella. Muutoskyvyn valmentaminen työpaikoilla on paitsi tärkeää juuri nyt.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Mitä pk-yritys voi oppia pesäpallosta?
28.10.2020 klo 9.00-9.30

Suomen kansallispeli pesäpallo on ennen kaikkea strategiapeli, jonka säännöissä ja toimintavoissa on paljon yhtäläisyyksiä toimivan yrityksen kanssa. Näillä aamukahveilla hierotaan aivonystyröitä ja tarkastellaan jotain tuttua uudesta näkökulmasta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Erilaisuuden johtaminen, osa 5
5.11.2020 klo 9.00-9.30

Osa 5: Henkilöstön erilaiset toimintatyylit ja luontaiset taipumukset

Millaisia erilaisia tunnistettavia toimintatyylejä on olemassa? Miten luontaiset taipumuksemme ohjaavat käyttäytymistämme? Miten niiden huomiointi edesauttaa erilaisuuden ymmärtämisessä ja monimuotoisuuden edistämisessä?

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Työmarkkinoiden murros ja osaamistarpeiden muutos
10.11.2020 klo 9.00-9.30

Tilaisuudessa käydään läpi kuinka Suomen työmarkkinoiden ammattirakenne on muuttunut yli ajan ja haastetaan näkemys, että nykyinen kehitys eroaa aikaisemmasta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

55-vuotiaana työttömyysuhan alla – Miten itse voin vaikuttaa tulevaisuuteeni? Henkilökohtainen ja yritysnäkökulma
19.11.2020 klo 9.00-9.30

Työttömät haluavat töihin. Vai haluavatko? Yritykset arvostavat kokemusta, ja palkkaavat myös kokeneempia työntekijöitä. Vai palkkaavatko? Minkälainen on todellisuus työvoimapulan ja työttömyyden vaivaamassa Suomessa?

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Data-analytiikan hyödyntäminen yrityksen kasvussa
26.11.2020 klo 9.00-9.30

Mitä analytiikka on, millaisille yrityksille se sopii ja miten sitä otetaan käyttöön? Miten ja miksi analytiikka tukee yritysten kasvua?

Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Kasvuklinikka

Uutta päin! – kasvua liiketoimintaan 30.10.2020 klo 9.00-10.15

Verkkotilaisuudessa pureudumme liiketoiminnan kasvun kehittämiseen ja toteuttamiseen yrityscasejen ja kasvuvalmentajien inspiroimina. Osallistujilla on mahdollisuus lähettää ennakkoon kysymyksiä, joihin tilaisuudessa vastataan. 

Kasvuvalmentajien luotsaamilla pikaklinikoilla voi ottaa osaa pienryhmäkeskusteluihin yrityksellesi ajankohtaisesta aiheesta. Luova johtaja, yrittäjä Henkka Hyppönen alustaa tulevaisuuden liiketoiminnasta, on mukana pikaklinikoilla ja kiteyttää lopuksi tilaisuuden annin. Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa 17.9.2020.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Hanke osallistuu


Työllistämisen kehittämispäivä verkossa 18.11.2020

Hanke vetää tilaisuudessa työpajan, jossa keskustellaan yritysten mukanaolosta työllistämisessä käyttäen esimerkkinä Vantti Oy:n hankekokemuksia. Työpajassa esitellään hankkeessa kehitetty työllistämisen toimintamalli ja jaetaan hyviä käytäntöjä keskustellen. Työpajan vetävät Minna Tuomi Vantista ja Elina Salo Vantaan kaupungilta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen


Kaikki menneet tapahtumat

Katso tapahtumakalenterista menneet tilaisuudet