Tapahtumat

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa järjestettävät maksuttomat tapahtumat käsittelevät työelämään ja osaamisen kehittämiseen liittyviä aiheita. Tapahtumat järjestetään tapauskohtaisesti joko livenä tai verkossa. Jotta kaikissa live-tapahtumissa olisi kaikilla hyvä olla, otetaan tapahtumissa huomioon sen hetkiset kokoontumisrajoitukset sekä suositukset. Tule mukaan!


16.7.2021 hanke SuomiAreenassa, Helsingissä

Keskustelemme osaamisen kehittämisestä uuden teknologian käyttöönotossa ja sen sujuvoittamisessa otsikolla Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen.  Keskustelemassa ovat Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa, toimitusjohtaja Jutta Karppi Haugen-Gruppen Oy, futuristi Perttu Pölönen, yliopettaja Erkki Räsänen, yritysvalmentaja Taru Maamies ja projektipäällikkö Elina Taponen. Keskustelutilaisuus järjestetään klo 9.00–9.45 Allas Sea Poolilla, Helsingissä. 

SuomiAreenan tapahtumat ovat katsottavissa mtv3-kanavalla päivittäin, koko ohjelmisto maksutta mtv-palvelun kautta ja SuomiAreena tv-kanavalla antenniverkossa näytetään ohjelmiston parhaat palat. 
SuomiAreena on suuri yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. 


14.10.2021 Kasvudiili 3 -päätöstilaisuus: Tukea teknologiseen muutosprosessiin ja valmennusta osaamisen kehittämiseen

Klo 10.00-11.00


Menneet tapahtumat

Katso tapahtumakalenterista menneet tilaisuudet