Tapahtumat

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa järjestettävät maksuttomat tapahtumat käsittelevät työelämään ja osaamisen kehittämiseen liittyviä aiheita. Lisäksi hanke osallistuu muiden organisaatioiden järjestämiin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


""

Tunnista tiimisi vahvuuksia online-pakopelillä

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa kehitettiin online-pakopelielämys osana Osaamisella kasvuun! -valmennusta. Pakopeli on viihdyttävä tapa tunnistaa tiimin jäsenten erilaisia vahvuuksia ja osaamisen kehittämisen tarpeita sekä kehittää vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Pelissä ratkaistaan yhdessä tiimin kanssa kuvitteelliseen yritykseen liittyviä tehtäviä, jotka vaativat sekä luovaa ajattelua että loogista päättelykykyä.

”Teimme pakopelin aikana hyviä huomioita ryhmämme sisäisistä kyvyistä – eli kaikkia tarvitaan ja jokaisen osuus on tärkeä.”

”Yhdessä pelaaminen oli hauskaa ja nyt onkin kysytty, milloin meillä on seuraava pakopeli.”

-InfoCare Oy:n kokemuksia pakopelistä

Peli sai hankkeen yrityksissä positiivisen ja innostuneen vastaanoton. Haluamme hankkeen päättyessä, että myös muilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntään pakopeliä ja sen tuomia mahdollisuuksia.

Hankkeessa kehitetty pelin idea ja toteutus ovat vapaasti saatavilla. Pakopeli on mahdollista tuoda yrityksesi omille sivuille ja päivittää samalla brändin mukaiseksi. Siihen liittyvät sopimukset ja kulut tulevat suoraan hoidettavaksi pakopelin tuottaneen Room Escape Running Rabbit -yrityksen kanssa.

Tervetuloa online-pakopelin kaikille avoimeen esittelytilaisuuteen keskiviikkona 25.5. klo 14–15. Verkkotilaisuudessa kuulet pelin hyödyistä ja siitä, miten voit saada pelin oman organisaatiosi käyttöön.

Lisätiedot: projektipäällikkö Elina Taponen

elina.taponen@metropolia.fi


Menneet tapahtumat

Jatkuvaa oppimista yli rajojen -päätöstapahtuma (Tapahtuman tallenne)

Kasvudiili 3 päätöstapahtuma: Askelmerkit teknologiseen muutokseen – kooste kevään opeista ja oivalluksista (Youtube-tallenne)

SuomiAreena: Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen (YouTube-tallenne)

Kasvuklinikka: Sanoista tekoihin! Investointitarinat kasvuun ja kehitykseen (YouTube-tallenne)

Kasvudiili 3 avaustapahtuma: Askelmerkit teknologiseen muutokseen (YouTube-tallenne)

Kasvudiili 2 päätöstapahtuma: Osaaminen antaa siivet! Oppeja ja oivalluksia (YouTube-tallenne)

Kasvudiili 2 avaustapahtuma: Osaaminen antaa siivet! Osaavan työvoiman rooli yrityskasvussa (YouTube-tallenne)

Katso tapahtumakalenterista menneet tapahtumat