""

Dashboard & kasvutiimi

Idea Dashboardiin syntyi tarpeesta helpottaa yrityspalveluiden tuottamista tilanteessa, jossa palvelukenttä ja palvelutarpeet ovat moninaisia. Yrityksiä palvellaan muun muassa osaamisen kehittämisessä ja työvoiman hankinnassa.

Dashboardin kehitystyössä on ollut mukana laaja verkosto Vantaan työllisyys- ja elinkeinopalveluiden sekä Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen toimijoita. Yhteiskehittämisen työpajoissa on ideoitu, visioitu ja tarkennettu konseptia.

Mikä on Dashboard?

Työkalu, jolla kasvutiimi löytää tietoa koulutuksista, oppilaitoksista, työpaikoista ja työnantajista sekä pystyy palvelemaan työnantajien ja osaajien tarpeita työpaikkojen ja osaajien yhdistämisessä.

Mikä on kasvutiimi?

Kasvutiimi palvelee yrityksiä osaamistarpeiden täyttämisessä ja liiketoimintojen parantamisessa Dashboardia hyödyntämällä.

Esimerkkikuvia Dashboardista:

Dashboardin tulisi tarjota selkeät keinot löytää tietoa sekä selata helposti löydettyä tietoa, pitäen samalla käytön logiikan mahdollisimman yhdenmukaisena riippumatta haettavasti tai selattavasta tiedosta

Dashboard voi auttaa esimerkiksi hakemaan tietoa

  • Avoimista työpaikoista
  • Hakijoista tiettyyn työpaikkaan sopivista hakijoista
  • Yrityksistä ja yrityksen työpaikoista
  • Työpaikkojen hakijoista

Dashboardista on laadittu toteutussuunnitelma, jonka tarkoitus on kommunikoida yleiset tekniset ja toiminnalliset periaatteet, joiden pohjalta kuka tahansa voisi edistää Dashboardin toteutusta.

Lisätietoja: Lotta Alajoki lotta.alajoki@vantaa.fi