Pilottiyritykset

Hankkeen palveluissa on ollut mukana 44 vantaalaista pk-yritystä. Alla listattuna näistä kymmenen.

Sitaatteja yrityksiltä

Urbaania kasvua Vantaa -hanke on tehnyt yhteistyötä yrityksemme kanssa. Yrityksemme antaa suositukset ja kiitokset hankkeelle siitä, miten Urbaania kasvua Vantaa -hanke on mahdollistanut henkilöstömme osaamisen kehittämistä ja jatkokouluksiin pääsyä sekä tukenut myös työvoiman rekryprosesseissa. Yhteistyön tekeminen hankeosaajien ja kouluttajien kanssa on ollut ja on hyödyllistä ja innostavaa. ?

Muuttohaukat Oy

Urbaania kasvua Vantaa -hanke on antanut Menumatille monipuolista valmennusta myyntiin ja markkinointiin. Olemme olleet todella tyytyväisiä hankkeen laadukkaaseen sekä monipuoliseen antiin.

Menumat Oy

Meille on hyödyllistä, että saadaan osaavaa jengiä töihin ja työntekijöille, että saavat innostuksen opiskella eteenpäin omien mielenkiintojensa mukaan. Opiskelu tuo ihmisille myös sen hyödyn, että on sitten aina askeleen edellä muita, kun on joku pätevyys ja syventävää osaamista hankittu. Se, että oppisopimusopiskelijoita on nyt monta yhtä aikaa, on vain hyvä asia, sillä he saavat tukea toisistaan. Lisäksi on ajateltu sekoittaa heidän työtehtäviään keskenään, jotta laajennetaan edelleen heidän osaamistaan. Yhteistyö hankkeen kanssa on mennyt jouhevasti eteenpäin ja systeemi on ollut hyvä ja helppo.

YPR Yleinen Pohjarakennus Oy

Yhteistyö on ollut mutkatonta. Hankeen tiimoilta meihin ollaan oltu aktiivisesti yhteydessä ja tarjottu mm. erilaista neuvontaa, tukea ja koulutusta. Koemme yhteistyön hyödylliseksi.

Unique Food Nordic Oy