Oman osaamisen kehittäminen

Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää ammatillisen koulutuksen tai ammattikorkeakoulutuksen vaihtoehdoista työssä käyville? Vai opiskelisitko mieluummin itsenäisesti kursseja Kauppakamarin KoulutusOnlinen kautta? Kiinnostaako muutosviestintä? Oman osaamisen kehittämisen palvelut ovat verkkototeutuksia joihin ilmoittautuneet pääsevät osallistumaan erikseen lähetettävän linkin kautta. Tutustu koulutusvaihtoehtoihin lisää alta.

Osaamisen ​ja ammattitaidon  kehittämi​stä  ammatillisella  koulutuks​ella

Haluatko kehittää joustavasti käytännön työtehtävissäsi omaa osaamistasi?  Tarvitsetko tietoa ja ideoita yrityksen ja sen työntekijöiden ammatillisen koulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen suunnitteluun ja hyödyntämiseen? Yli 160 ammatillista tutkintoa tarjoaa paljon vaihtoehtoja valita juuri omaa työtä ja yrityksen toimintaa kehittäviä koulutussisältöjä ja tutkinnon osia.  Ammatillisen koulutuksen ​monimuotoiset opiskelupolut suunnitellaan ​yksilöllisesti opiskelijan ja työpaikan tarpeisiin. Opiskelun oppisopimuskoulutuksella tekee mielekkääksi suunnitelmallinen, pääasiassa työpaikalla tapahtuva oppiminen, johon annetaan tukea ja ohjausta. 

Tule kuulemaan infotilaisuuksiin lisää ammatillisen koulutuksen opiskelumahdollisuuksista, oppisopimuskoulutuksesta ja osaamisen kehittämisen hyödyistä.

Lisätiedot:
Tarja Tomperi
tarja.tomperi@vantaa.fi
+358 40 524 1241


Osaamisen kehittäminen ammattikorkeakouluopintojen kautta

Voit täydentää ja uudistaa osaamistasi elämäsi ja työurasi eri vaiheissa. Yhteiskunnassa ja työelämässä tapahtuvat muutokset edellyttävät jatkuvaa osaamisen ajan tasalla pysymistä, uudistamista ja täydentämistä – jatkuvaa oppimista. Osaamista uudistamalla pystyt rakentamaan mielekkäitä työuria, avaat uusia edellytyksiä työllistyä, laajennat ja syvennät osaamista ja ylläpidät kansalaistaitojasi. Ennen kaikkea saat uutta virtaa, oivalluksia ja pysyt uteliaana!

Järjestämme keväällä 2021 infotilaisuuksia verkossa, joissa tutustutaan ammattikorkeakoulutuksen erilaisiin työn ohella toteutettaviin, muihin kuin tutkintoon johtaviin opiskelumahdollisuuksiin.

Lisätiedot:
Tuija Liljander
tuija.liljander@metropolia.fi


KoulutusOnline

Palvelu on täynnä.

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kursseilla kouluttaudut kauppakamarin omien asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme opastamana.

Lisätiedot:
Arja Kuitunen
arja.kuitunen@chamber.fi
koulutusonline.fi


Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun!

Sujuvissa muutoksissa on aina mukana viestintä. Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun! -koulutus kokoaa verkkoon muutosviestinnän tärkeimmät asiat yksinkertaisina videoina, kuvina ja lyhyinä teksteinä. Voit tutustua niihin omaan tahtiisi. Saat käyttöösi pohjat ja vinkit, joita käyttää oman yrityksesi viestintää suunniteltaessa. Koulutuksen jälkeen voit varata ajan henkilökohtaiseen konsultaatioon, jolloin keskitymme juuri teidän yrityksenne viestintään.

Haluaisitko kuulla tarkemmin Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun! -koulutussisällöstä?

Lisätiedot:
Tiina Leppäniemi
tiina.leppaniemi@laurea.fi
+358 40 648 2115