Oman osaamisen kehittäminen

Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää ammatillisen koulutuksen tai ammattikorkeakoulutuksen vaihtoehdoista työssä käyville? Vai opiskelisitko mieluummin itsenäisesti kursseja Kauppakamarin KoulutusOnlinen kautta? Kiinnostaako muutosviestintä? Oman osaamisen kehittämisen palvelut olivat verkkototeutuksia joihin ilmoittautuneet pääsivät osallistumaan erikseen lähetettävän linkin kautta. Tutustu koulutusvaihtoehtoihin lisää alta.

Osaamisen ​ja ammattitaidon kehittämistä ammatillisella koulutuks​ella

Haluatko kehittää joustavasti käytännön työtehtävissäsi omaa osaamistasi?  Tarvitsetko tietoa ja ideoita yrityksen ja sen työntekijöiden ammatillisen koulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen suunnitteluun ja hyödyntämiseen? Yli 160 ammatillista tutkintoa tarjoaa paljon vaihtoehtoja valita juuri omaa työtä ja yrityksen toimintaa kehittäviä koulutussisältöjä ja tutkinnon osia.  Ammatillisen koulutuksen ​monimuotoiset opiskelupolut suunnitellaan ​yksilöllisesti opiskelijan ja työpaikan tarpeisiin. Opiskelun oppisopimuskoulutuksella tekee mielekkääksi suunnitelmallinen, pääasiassa työpaikalla tapahtuva oppiminen, johon annetaan tukea ja ohjausta. 

Hankkeessa oli tarjolla infotilaisuuksia, joissa esiteltiin ammatillisen koulutuksen opiskelumahdollisuuksia, oppisopimuskoulutusta ja osaamisen kehittämisen hyötyjä.


Osaamisen kehittäminen ammattikorkeakouluopintojen kautta

Voit täydentää ja uudistaa osaamistasi elämäsi ja työurasi eri vaiheissa. Yhteiskunnassa ja työelämässä tapahtuvat muutokset edellyttävät jatkuvaa osaamisen ajan tasalla pysymistä, uudistamista ja täydentämistä – jatkuvaa oppimista. Osaamista uudistamalla pystyt rakentamaan mielekkäitä työuria, avaat uusia edellytyksiä työllistyä, laajennat ja syvennät osaamista ja ylläpidät kansalaistaitojasi. Ennen kaikkea saat uutta virtaa, oivalluksia ja pysyt uteliaana!

Järjestimme keväällä 2021 infotilaisuuksia verkossa, joissa tutustuttiin ammattikorkeakoulutuksen erilaisiin työn ohella toteutettaviin, muihin kuin tutkintoon johtaviin opiskelumahdollisuuksiin.


KoulutusOnline

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kursseilla kouluttaudut kauppakamarin omien asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme opastamana.

KoulutusOnlinen kurssit olivat käytettävissä hankkeen kautta keväällä 2021.


Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun!

Sujuvissa muutoksissa on aina mukana viestintä. Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun! -koulutus kokosi verkkoon muutosviestinnän tärkeimmät asiat yksinkertaisina videoina, kuvina ja lyhyinä teksteinä. Tutustuminen niihin oli mahdollista omassa tahdissa. Saatavilla oli pohjat ja vinkit, joita käyttää oman yrityksen viestintää suunniteltaessa. Koulutuksen jälkeen oli mahdollista varata aika henkilökohtaiseen konsultaatioon, jolloin keskityttiin juuri kyseisen yrityksenne viestintään.

Muutosviestinnällä selkeyttä kasvuun! -koulutus oli tarjolla keväällä 2021.