teemakoulutukset

Esimiestyö ja johtaminen: Arjen esimiestyön kehittäminen

Haluatko konkreettisia työkaluja ja menetelmiä tiimisi motivointiin ja kannustamiseen? Saat välineitä, miten tehostaa vastuualueesi toimintaa muiden kanssa. Kehität myös valmiuksiasi kohdata vaikeitakin tilanteita. Saat käytännöllisiä eväitä ja työkaluja sujuvaan arkeen itsellesi ja porukallesi.

Kenelle

Sinulle, joka toimit tiimisi lähiesimiehinä tai jonkun vastuualueen vetäjänä ja haluat tarkastella sekä kehittää omaa esimiesrooliasi ja vastuitasi sekä löytää uudenlaisia tapoja arjen esimiestilanteisiin ja -haasteisiin.

Hyödyt

  • Saat perusvalmiuksia ja työvälineitä johtaa toimintaa ja henkilöstöä
  • Saat varmuutta, uusia näkökulmia ja työvälineitä arjen esimiestoimintaan sekä vastuualueen ohjaamiseen, kehittämiseen ja tehostamiseen
  • Kehität omaa, yksilöllistä esimiesosaamista ja saat aikaan sujuvaa, strategian mukaista toimintaa.

Sisällöt

  • Nykytyöelämän esimiestyön odotukset ja painopisteet
  • Arjen vuorovaikutus ja viestintä, motivointi ja kannustus
  • Haastavat esimiestilanteet ja hyvinvointi

Toteutustapa

Toteutus sisältää neljä lähikohtaamista sekä useita videoita, jotka ovat katsottavissa ja opiskeltavissa oppimisalustalla. Videot sisältävät käytännöllisiä pohdintoja ja tehtäviä omaan työhön liittyen.

Aika ja paikka

Toteutusajankohta on 21.11. – 12.12.2019. Lähitapaamiset pidetään Laurean Tikkurilan kampuksella Vantaalla.

Lähitapaamisten ajat:

21.11. klo 8.30 – 10
27.11. klo 8.30 – 10
4.12. klo 8.30 – 10
12.12. klo 8.30 – 10

Kahvi-/teetarjoilu.

Ilmoittautuminen

Mukaan otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuka kouluttaa?

Timo Huttusella on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus työelämän kehittämisestä; toiminut monenlaisissa konsultointi-, valmennus-, kehittämistehtävissä (sekä yritysten että julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa). Koulutukseltaan hän on VTM ja mm. sertifioitu Business Coach. Hän on kouluttanut paljon muutos- ja uudistamisvalmiuksista johtoa, lähiesimiehiä ja työyhteisöjä.