teemakoulutukset

Onnistu esihenkilönä

Miksi esihenkilön asenteella on suuri vaikutus koko tiimiin ja työyhteisöön ? Miten luot tasapuoliset edellytykset onnistumiselle sekä kehität esimiestyössä tarvittavia kohtaamistaitojasi? Entä miten jaksat erilaisten vaatimusten ristitulessa?

Kenelle

Sinulle, joka toimit esihenkilönä ja haluat kehittää itseäsi, tiimiäsi ja työyhteisöäsi kohti vuorovaikutteisempaa, systemaattisempaa ja tuottavampaa toimintaa. Voit olla myös kokenut esihenkilö, joka haluaa päivittää taitojaan modernin esimiestyön vaatimuksia vastaaviksi.

Hyödyt

Saat konkreettisia työkaluja ammattitaitoiseen esimiestyöhön ja siinä kehittymiseen. Opit kannustavan ja valmentavan johtamisen periaatteet. Löydät keinoja luoda tiimiin innnostusta ja päästä haluttuihin tuloksiin yhdessä. Vahvistut ihmisenä, jotta jaksat vaativassa työssäsi tasapainoisesti ja eteenpäin katsoen.

Sisältö

  • Esihenkilön rooli – vastuut ja velvollisuudet
  • Ihmisten ja tiimin johtaminen osana työyhteisöä
  • Kannustava ja valmentava ote arjessa
  • Esihenkilön toimivat vuorovaikutustaidot

Toteutustapa

Lähikohtaamiset 4 x 90 min, joissa ratkotaan pelillistettyjä ryhmäharjoituksia

Henkilökohtaiset esihenkilönä kasvamisen timanttitehtävät verkossa

Verkko-opetusaineisto itseopiskeluun

Aika ja paikka

Lähitapaamiset pidetään Metropolian Myyrmäen kampuksella.

to 6.2.2020 klo 14.00 – 15.30
to 13.2.2020 klo 14.00 – 15.30
to 27.2.2020 klo 9.00 – 10.30
to 5.3.2020 klo 14.00 – 15.30

Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Ilmoittautuminen

Kuka kouluttaa

Valmentaja, tietokirjailija ja muutosjohtamisen ammattilainen Marjo Huhtala. Marjo on kirjoittanut kolme kirjaa asennejohtamisesta, työskennellyt henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä toiminut valmennusten parissa viisitoista vuotta. Hänen valmennuksissa jokainen tuntee voimiensa vahvistuvan.