teemakoulutukset

Office: Office 2016 perusteet: Excel, Word ja PowerPoint

Haluatko kehittyä excelin käyttäjänä? Tarvitsetko vinkkejä esityksen tekoon PowerPointilla? Verkkokurssilla perehdytään Excel 2016 -taulukkolaskentaohjelman, Word 2016 -tekstinkäsittelyohjelman sekä PowerPoint 2016 -esitysgrafiikkaohjelman keskeisimpiin työkaluihin ja ominaisuuksiin.

Kenelle

Sinulle, joka haluat oppia Officen useimmin tarvitut toiminnot tiiviissä paketissa. Sopii myös kertauskurssiksi ja taitojen vahvistamiseen.

Hyödyt

Sinulle, joka käytät tietokonetta työvälineenäsi sekä haluat päivittää ja vahvistaa Officen käyttötaitoa työajan säästämiseksi. Kurssilla voit tehdä tasotestin mitataksesi osaamisesi tason ja sen kehittymisen.

Toteutustapa

Alussa tapaamme yhden kerran, jolloin saat tunnukset sekä opastuksen verkkokoulutusalustan käyttöön. Opiskelu tapahtuu omaan tahtiin verkkokurssilla.

Aika ja paikka

Aloitustapaaminen pidetään Laurea Tikkurilan kampuksella (Ratatie 22, Vantaa) ja sen pituus on noin ½-1 tunti.

Verkkokurssin kokonaiskesto on noin neljä tuntia sisältäen Excel 2016, Word 2016 sekä PowerPoint 2016 -perusteet. Voit myös osallistua vain yhden tai kahden ohjelmiston osioon. Yhden osion kesto on 1–1½ tuntia. Verkkokurssi on käytettävissä yhden kuukauden ajan kurssin alkamisesta.

Kurssissa on viisi mahdollista aloitusajankohtaa, joista voit valita itsellesi sopivan:

  • 1. ti 5.11. klo 9
  • 2. ke 27.11. klo 9
  • 3. to 16.1. klo 9
  • 4. ke 22.1. klo 9
  • 5. to 30.1. klo 9

Ilmoittautuminen

Yhdelle kurssille otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kuka kouluttaa?

Verkkokurssin toteutus tapahtuu Helsingin seudun kauppakamarin verkkokulutusalustalla KoulutusOnlinessa. Alustan käyttöön antaa ohjauksen Arja Kuitunen. Verkkokurssin kouluttajana toimii Jyrki Kalliolahti.