Uutta päin – kasvua liiketoimintaan 30.10.2020 klo 9.00-10.15!

Kasvuklinikka 1

Verkkotilaisuudessa Henkka Hyppönen johdattelee liiketoiminnan kasvun kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tilaisuudessa kuullaan kahden yrityksen kehitystarinat. Lisäksi kasvuvalmentajien luotsaamilla pikaklinikoilla käsitellään yrityksille ajankohtaisia aiheita pienryhmissä.

Osallistujat voivat lähettää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä, joihin vastataan tilaisuudessa. Ilmoittaudu viimeistään 26.10.2020.

Pidetyn puhujan Henkka Hyppösen kiinnostuksen kohteita ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat. Henkan pitkä tausta yrittäjänä, esimiestehtävissä ja luovissa työtehtävissä antaa erinomaisen näköalan bisneksen eri puoliin. Asiakastyössä hän auttaa asiakkaitaan onnistumaan tulevaisuudessa ja lopputuloksena syntyy usein strateginen innovaatio.

Kasvuklinikan ohjelma

9.00 Tervetuloa
9.05 Keynote: Tulevaisuuden liiketoiminta, Henkka Hyppönen
9.25 Yritystarinat:

  • Rocla Intelligence -palvelun rakentaminen ja asiakasarvo, liiketoiminnan kehitysjohtaja Outi Kettunen, Logisnext Finland Oy
  • Uusi teknologia kasvun mahdollistajana, operatiivinen johtaja Jori Sistonen, InfoCare Oy

9.45 Tauko 5 min / Jakautuminen Zoom-huoneisiin
9.50 Pikaklinikat:

  • Ammatillisen osaamisen kehittäminen kasvun mahdollistajana
  • Johtaminen ja esimiestyö poikkeusoloissa
  • IoT, data-analytiikka ja automaatio – digitalisaation muutosvoimat
  • Ulkoinen viestintä kasvun työkaluna
  • Toimiva strategia ja sen jalkauttaminen

10.10 Loppuyhteenveto: Henkka Hyppönen
10.15 Tilaisuus päättyy

Kehitystyössä kantavana ajatuksena oli, että lopputuotteen täytyy tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon lisäarvoa. Esityksessä kerron mm. millä käytännön toimenpiteillä olemme pystyneet varmistamaan sen toteutumisen kaikissa kehitysprojektin vaiheissa.

Logisnext Finland Oy, liiketoiminnan kehitysjohtaja Outi Kettunen

Uusi teknologia ja sen tuomat ratkaisut mahdollistavat yrityksien liiketoiminnan kasvun. Kuitenkin teknologian käyttöönotto ja sen jatkuvan toimivuuden varmistaminen on monelle yritykselle hyppy tuntemattomaan.

Operatiivinen johtaja Jori Sistonen, InfoCare Oy