Valmentajat

Kuva: Juho Kuva

Marjo Huhtala

Asennetta ja johtajuutta käsittelevien sisältöjen tuottaja, tietokirjailija ja yritysvalmentaja. Erikoisosaaminen liiketalouden osa-alueissa: johtaminen, myynti, viestintä, projektit ja henkilöstö.

marjo.huhtala@metropolia.fi
Lisätiedot (Linkedin)

Taru Maamies

Kokenut ja tuloshakuinen liiketoiminta- ja muutosjohtaja sekä yritysvalmentaja. Vahvuuksia mm. strateginen suunnittelu ja toimeenpano, liiketoiminnan kehittäminen sekä henkilöstön, esimiestyön ja osaamisen kehittämisen kautta tapahtuva muutoksen hallinta. 

taru.maamies@laurea.fi
Lisätiedot (LinkedIn)

Suvi Sivén

Osaamisen tunnistamisen parissa laajasti työskennellyt kokenut yritysvalmentaja. Osaamisalueita ovat mm. strategian johtaminen ja toteutus, kansainvälinen talous, projektijohtaminen, ohjaus, hankintojen johtaminen ja logistiikka.

suvi.siven@laurea.fi

Kuva: Elli Keski-Loppi

Heli Tuulenmäki

Osaamisen muotoilija, osaamisen johtamisen ja kehittämisen asiantuntija ja valmentaja. Vahvuutena oppimisen ilo. Kanssakulkija muutostilanteissa. Yhdessä kehittäminen ja uusien vaihtoehtojen ja tekemisen polkujen löytäminen.

heli.tuulenmaki@metropolia.fi
Lisätiedot (LinkdeIn)

Kuva: Mari Lehtisalo

Elvira Vainio

Innostava ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Auttaa näkemään mahdollisuuksia ja samaan tuloksia aikaan mukavalla ja rennolla twistillä. 20 vuoden kokemus osaamisen johtamisesta ja muutoksen toteuttamisesta erilaisissa organisaatioissa.

elvira.vainio@metropolia.fi
Lisätiedot (LinkedIn)