Työ yritysten parhaaksi jatkuu aktiivisena

Artikkeli

TEKSTI | Mira Rajalakso

Hanke jatkuu 30.4.2022 asti. Hankkeemme jatko mahdollistaa sen, että pystymme edistämään kehittämis- ja pilotointityössä syntyneitä työkaluja ja palveluita juurruttamalla niitä yritysten, työvoimapalveluiden ja koulutusorganisaatioiden perustyöhön. Tulemme syksyn aikana edistämään palveluiden vaikuttavuutta yrityksille tarjoamalla työvälineitä aloitetun kehitystyön vahvistamiseksi. Jatkoaika mahdollistaa 
hankkeessa tehtyjen löydösten ja työkalujen skaalaamisen muihin kuntiin ja kaupunkeihin Suomessa ja Euroopassa.

Hankkeen varsinainen palvelutarjonta päättyy syksyllä, mutta haluamme antaa tukea ja ohjausta yrityksille aloitetun kehitystyön eteenpäin viemisessä. Vantaan kaupungin elinkeinopalveluiden hanketarjonnassa 
saattaa olla yrityksille erinomaisia jatkopolkuja osaamisen kehittämisen ja teknologisen uudistumisen yhteensovittamisessa. 

Panostamme edelleen vahvasti viestintään niin kutsutulla läpimurtoviestintästrategialla, jolla pyrimme tavoittamaan laajasti sidosryhmät ja yritysten johdon. Toivomme tavoittavamme varsinkin rekrytoinnin, 
osaamisen kehittämisen ja vastuullisen yrityskasvun parissa työskentelevät yritysten ja organisaatioiden vaikuttajat. Syksyllä aloitamme myös seuraavan hankevalmistelun tämän hankkeen pohjalta syntyneisiin kehitystarpeisiin pk-yritysten osaamisen kehittämisen ja vastuullisen yrityskasvun edistämiseksi. 

Hankkeemme palveluihin osallistuneiden yritysten yhteyshenkilöihin otamme yhteyttä henkilökohtaisesti, keskustelemme palveluiden vaikuttavuudesta yrityksissä ja teemme halukkaille jatkoehdotukset aloitettua työtä tukemaan. 

Yrityksesi on meille tärkeä ja keskustelemme mielellämme mahdollisuuksistamme olla avuksi jatkossa! Seuraa tiedotteitamme ja tartu tarjoamiimme tilaisuuksiin, jos ne resonoivat yrityksesi parhaaksi. Ota meihin yhteyttä, kun haluat tarkemmin keskustella yrityksesi kehitysaskelista. 

Kasvudiili 3: Tukea teknologiseen muutosprosessiin ja valmennusta osaamisen kehittämiseen -päätöstilaisuus vietetään 14.10.2021 klo 10–11. Merkitse kalenteriisi jo nyt tai viimeistään, kun lähetämme kutsun! 

Hyvää kesää!